Vernieuwen, opknappen, weer verkopen

U wilt uw IT-apparatuur actueel houden met een aanpak waarbij prestaties, service, kosten en duurzaamheid in balans zijn. U moet vaststellen welke apparaten aan vernieuwing toe zijn en de financiële gevolgen van de door u geplande verandering in kaart brengen.

In de toekomst heeft u een aanpak nodig die een planning van de levensduur ondersteunt. Tegelijkertijd moet u flexibel kunnen zijn – dus kunt u ervoor kiezen om de apparatuur nog een poosje te houden als dat op een bepaald moment verstandig is.

Onze diensten maken het eenvoudig voor u om een vernieuwing van apparatuur te plannen en wij behandelen uw geretourneerde bedrijfsmiddelen op een veilige en verantwoorde manier.

Ons op een kringloopeconomie gebaseerde bedrijfsmodel haalt de maximumwaarde uit uw verouderde apparaten: waarde die wij weer gebruiken om de huurprijs te verlagen.

Zodra u heeft gekozen voor ons levenscyclusbeheer helpen onze diensten u bij het beheren van de levenscyclus volgens uw plannen

1. Renewal alert

Allereerst adviseren wij u om apparaten die aan vervanging toe zijn op tijd te vervangen, zodat u uw plannen kunt vastleggen of aanpassen. Kort voor dit moment spreken we een ophaaldatum af.

2.Equipment collection

Als optie kunnen wij de apparaten inpakken voordat we ze naar ons gecertificeerde opknapcentrum meenemen.

3.Data destruction

Zodra zij in het opknapproces zijn opgenomen, verwijderen wij op een veilige manier alle gegevens en bieden wij een controletraject voor vernietiging van gegevens. Onze gegevensvernietingingsprocessen zijn ISO 27001-gecertificeerd: zij voldoen aan de internationale norm voor gegevensbeveiliging.

4.Cleaning

Wij reinigen de apparatuur, voeren kleine reparaties uit en classificeren deze voordat we de apparaten te koop zetten.

5.Resell

Onze partners verkopen de gebruikte apparaten meestal door binnen Europa, in landen met effectieve voorschriften voor elektronisch afval om te verzekeren dat zij uiteindelijk op een verantwoorde wijze worden gerecycled.

Onze oplossing voor IT-levenscyclusbeheer kan de kosten verlagen, de IT-serviceniveaus verbeteren en IT duurzamer maken, zodat u meer waarde uit een aanzienlijk deel van uw IT-budget kunt halen.