Gefinancierde bedrijfsmiddelen

Wij zijn gespecialiseerd in het financieren van technologische bedrijfsmiddelen. Dit houdt in:

IT-apparaten

Wij financieren laptops, desktopcomputers, werkplekken, smartphones, tablets, printers, grote schermen, videoconferentiesystemen, ivd-investeringen, enz. Als de apparatuur waarin u wilt investeren niet in de lijst voorkomt, dan is dit waarschijnlijk omdat wij de lijst kort willen houden: u kunt een offerte bij ons aanvragen.

Software

Naast het financieren van softwarekapitaalkosten kunnen wij ook helpen bij het financieren van volledige projecten, zoals het ontwikkelen van een ERP-systeem. Met betrekking tot het aanbod van software op de IT-apparaten van de organisatie kunnen wij u helpen bij optimaal beheer van uw licenties binnen de regels van de licentieovereenkomst van de leverancier van de software.

Infrastructure

Wij bieden oplossingen voor het huren van IT-infrastructuur: van individuele servers tot complete datacentra, van een paar communicatie-apparaten tot een volledig netwerk.</p> <p>Onze gespecialiseerde teams van experts brengen uw huidige wensen, en de manier waarop deze zich ontwikkelen, in kaart om zo een aanpak te kunnen opzetten die de door u benodigde kwaliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid biedt.

Gespecialiseerde technologieën

Wij financieren technische apparatuur voor organisaties van iedere omvang in alle bedrijfstakken. De lijst omvat AV-systemen, medische behandelunits, robots en andere fabricagehulpmiddelen, led-verlichtingssystemen...