Duurzame technologie

In een constant veranderende wereld is één ding zeker:

Duurzaamheid is de nieuwe norm.

Milieuvoorschriften nemen toe. Rapportage-eisen worden strenger. De gerichtheid op duurzame werkwijzen neemt toe en onze diensten kunnen u helpen duurzamer gebruik te maken van technologie.
Wij helpen u bij het maken van de overstap van de traditionele lineaire benadering van nemen-maken-afdanken naar het circulaire model van nemen-maken-hergebruiken. Deze stap kan ieder bedrijf nemen voor het bouwen aan een duurzamere wereld en toekomst. De kringloopeconomie is de nieuwe economie.
Bespaar geld en spaar het milieu met duurzamer levenscyclusbeheer voor technologie.

Beperk de belasting van het milieu door technologie tot het minimum.

Wij bouwen de principes van een kringloopeconomie in onze aanpak van levenscyclusbeheer voor technologie in. Deze aanpak biedt meerwaarde door verlaging van de milieubelasting door uw technologie. Onze aanpak maakt het voor u eenvoudig om de gehuurde apparaten aan ons te retourneren. Wij verwijderen de hierop aanwezige gegevens en knappen ze vervolgens op om ze weer te verkopen voor verder gebruik. U haalt meer uit uw budget en maakt uw gebruik van technologie duurzamer..

Meer dan 97% van de geretourneerde apparaten vindt een nieuwe bestemming. De rest, minder dan 3%, meestal ondeugdelijk of defect, wordt op een verantwoorde manier gerecycled door onze ISO 14001-gecertificeerde recyclingpartners.

Onderneem nu actie om op een duurzamere manier van de nieuwste technologie te profiteren.

Lees meer over hoe
wij duurzaam zaken doen

Ontdek hoe onze
oplossingen van toepassing
zijn op pc’s, laptops,
tablets, smartphones,
servers en nog veel meer.

Lees meer over hoe de
kringloopeconomie de
kern van onze zakelijke
activiteiten vormt